Multifunctioneel inzetbaar

WEBA Technical Service is uw partner voor vele technische vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in industrieel onderhoud en leveren integrale technische dienstverlening. Bij al onze werkzaamheden staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten. Daarnaast kunnen wij voor u werkvoorbereiding, storingsdiensten en onderhoudswerkzaamheden uit handen nemen. Staat de door u gewenste dienst er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Machine onderhoud

U kunt bij ons terecht voor preventief, maar ook correctief machine onderhoud. Sinds 2007 zijn wij actief op het gebied van industrieel machine onderhoud.

Ondersteuning TD

WEBA Technical Service levert integrale technische dienstverlening voor vele industriële installaties.

Revisie

In veel gevallen is de revisie van een bestaande machine een zeer aantrekkelijk alternatief voor de aanschaf van een nieuwe machine. Door middel van revisie wordt de machine teruggebracht naar de ‘nieuwstaat’.

Montage

Montage van verschillende onderdelen en machine vergt kennis. Door onze ervaring binnen diverse technische branches kunnen wij alle montage werkzaamheden tot een goed einde brengen. U kunt dan denken aan het monteren van lagers, machine aanpassingen of het monteren van een constructie.

Constructiewerk

U kunt bij WEBA Technical Service terecht voor las en constructiewerk van staal, RVS en aluminium. Dit kunnen wij in onze eigen werkplaats of op locatie voor u uitvoeren.

Project begeleiding

Tijdens nieuwbouw of modificatie van een machine binnen uw bedrijf komen veel technische zaken op u af. Weba Technical Service kan u hierbij ondersteunen in de vorm van projectbegeleiding en uitvoering. Door onze praktische ervaring zijn wij een geschikte partij om uw project Van A tot Z uit te voeren.
© 2024 Weba Technical Service BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp & invulling Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.